fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 12 29 at 19.56.14 61316b15

29 decembrie, ziua în care am închis 5 grupuri, ca să deschid o comunitate, sau cum îmi place mie să zic, un șut în fund – un pas înainte! E vorba despre curățenia anuală despre care am vorbit și în webinarul Restart 2024!

Finalul anului este o oportunitate de a îmbrățișa curățenia, atât în spațiul nostru de acasă, cât și în mediul profesional. După cum spune o vorbă din popor, „pentru a face loc lucrurilor noi, trebuie să renunți la cele vechi.” Într-adevăr, actul de a face ordine în jurul nostru nu este doar un simplu ritual, ci o deschidere spre schimbare și progres.
Poate pare că vorbesc din cărți, și da, îmi place să citesc, dar ce am citit despre dezvoltarea personală, învățarea și punerea în practică a cunoștințelor au impact atât în viața personală, cât și în cea profesională. Trebuie doar să fii deschis la minte, să vezi dincolo de cuvinte și să pui in practică ceea ce inveți indiferent de context.

Așa că, am închis multe grupuri diverse pe care le aveam pe whatsapp și am creat un singur grup, comunitatea specială pentru profesioniști – Sîrboiu Beauty Hub – unde sprijinul și ideile noi sunt fundamentale.

Cresterea cuiva și dorința de a ajuta sunt esențiale, dar schimbarea trebuie să vină din interiorul fiecărei persoane. Încerc să îi învăț și să îi ajut pe profesioniștii cu care intru în contact, bucurându-mă sincer când văd că cineva ajunge departe. După pandemie, am devenit mai selectivă, nu pentru că „m-am ajuns,” ci pentru că ceea ce ofer este mai mult decât unii pot absorbi. Sunt directă și spun adevărul fără ezitare, pentru că timpul și banii nu trebuie irosiți nici de mine, nici de clientul meu. Aceasta este o abordare care mă ajută să evoluez și să îi încurajez și pe alții să facă același lucru.

Fiecare an aduce schimbări, iar închiderea multiplelor grupuri a fost sincer, o eliberare plăcută și, după 7 ani de muncă susținută am reușit să creez comunitatea pe care am visat-o.

Aceasta este o etapă în care pot să mă dedic exclusiv persoanelor premium, deoarece pentru a ajunge acolo, trebuie să muncești și să îți dorești mai mult. Astfel, programele mele devin premium pentru oameni premium, cei care pot duce și care caută mai MULT.

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!