fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 12 28 at 16.38.20 6a1971f7

 

Când fac un bilanț al anului, mă bucur să aduc aminte de implicarea mea activă în proiectele menite să schimbe viețile celor din jur. Un capitol deosebit în această experiență este colaborarea cu PADIR ( Patronatul Antreprenorilor Din Industria Înfrumusețării Din România)

Pentru mine nu este doar o organizație, ci o adevărată sursă de inspirație și transformare socială. Cu mândrie spun că am participat la programul, „Vreau să Fiu Profesionist”, o inițiativă ce aduce lumină în viața copiilor proveniți din medii defavorizate.

Ce Este Programul „Vreau să Fiu Profesionist”?

Ideea programului a luat naștere din inițiativa Corinei Munteanu, alături de o echipă de profesioniști din industria înfrumusețării și tineri antreprenori dedicați. Scopul lor a fost simplu, dar profund: să ofere copiilor șansa de a descoperi și îmbrățișa meseriile din industria frumuseții.

În acest an, am avut onoarea de a susține programul prin furnizarea cursurilor mele de formare și perfecționare, oferindu-le șansa unui viitor mai strălucit. 15 persoane au avut oportunitatea de a învăța și de a se dezvolta sub aripa acestui program inovator.

Importanța Programelor de Acest Gen

Astfel de inițiative nu doar că deschid uși pentru cei care altfel ar fi excluși, dar și contribuie la diversificarea și îmbogățirea peisajului profesional. Este o șansă de a descoperi talente și pasiuni în locuri neașteptate, transformând viețile și contribuind la echitatea socială.

În contextul societății noastre, sprijinirea copiilor din medii defavorizate este o necesitate imperativă. Fiecare copil merită șansa de a-și dezvolta abilitățile și de a-și construi un viitor plin de posibilități. Prin susținerea acestor tineri investim într-o societate mai echitabilă și mai prosperă.

Încurajez pe toată lumea să se implice în astfel de proiecte, pentru că schimbarea începe cu fiecare gest de susținere. Hai să construim împreună un viitor mai bun!

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!