fbpx

NO 8 BEAUTY & THE BARBER A LUAT NAȘTERE DIN DORINȚA DE A OFERI SERVICII DE CALITATE, ÎNTR-UN MEDIU PLĂCUT ȘI COCHET. UN SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE PENTRU DOAMNE ȘI DOMNI, AFLAT ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI

În urmă cu peste 15 ani, am început să mă dedic pasiunii mele pentru domeniul beauty frumusețe, am parcurs o mulțime de cursuri și training-uri în terapii faciale, terapii corporale și stilizare-laminare sprâncene, pentru a putea oferi cele mai bune servicii clienților mei.

Cu toate acestea, simțeam că mai aveam nevoie de ceva, un loc unde să îmi pun în practică toată experiența și cunoștințele acumulate, într-un mod cât mai personalizat și confortabil pentru clienți. Astfel, într-o zi, alături de soțul meu am decis să punem bazele salonului nostru de înfrumusețare Sîrboiu Beauty Concept (înainte NO 8 beauty & the barber)

Sîrboiu Beauty Concept s-a născut din dorința de a oferi servicii de calitate, într-un mediu plăcut și cochet, care să fie pe placul tuturor doamnelor și domnilor deopotrivă. Așadar, ne-am așezat cu răbdare în centrul Bucureștiului, pentru a fi la îndemâna tuturor celor care își doresc să arate și să se simtă cât mai bine.

Cu fiecare client care intră în salonul nostru, ne-am dat seama că am reușit să creăm un loc în care oamenii vin să se relaxeze, să aibă grijă de ei și să își ia o pauză bine meritată de la stresul zilnic. Fie că este vorba despre servicii simple de cosmetică, terapii faciale personalizată, terapii corporale, stilizarea sprâncenelor sau tuns și barbering, ne străduim să oferim cele mai bune servicii, la cele mai înalte standarde.

Vrem să îți mulțumim pentru că ai ales să îți petreci timpul cu noi și te invităm să vii să descoperi atmosfera plăcută și serviciile noastre de TOP.

Te așteptăm la Sîrboiu Beauty Concept, acolo unde frumusețea și relaxarea sunt cuvintele de ordine!

Diana Sirboiu AnyConv.com 55368b21 b086 43e1 8d4d 88bdddbed066
Diana Sirboiu AnyConv.com 55368b21 b086 43e1 8d4d 88bdddbed066

Listă servicii:

Terapii corporale

Stilizare sprâncene

Epilare definitivă

Machiaj profesional

Frizerie

Tratamente faciale

Cosmetica

Masaj

Stilizare sprâncene

Micropigmentare

Terapii complementare

Terapii faciale

Ritualuri

Descoperă ofertele lunii și profită acum de reducerile noastre speciale! 

Click pe butonul de mai jos și află cum poți obține cele mai bune servicii de înfrumusețare la prețuri speciale.

Vrei să fii mereu la curent cu cele mai noi tendințe în materie de frumusețe?

Urmărește-mă pe paginile de social media și descoperă cele mai interesante proceduri și informații din domeniu!

Diana Sirboiu facebook diana        Diana Sirboiu instagram diana

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!