fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 05 22 at 19.15.20

Adooor călătoriile și mereu caut să găsesc timp pentru a mă relaxa și a-mi reîncărca bateriile. Destinația aleasă de această dată a fost Hurghada, iar locul de cazare – faimosul Titanic Palace. Fiecare zi petrecută acolo a fost o oază de liniște și relaxare, unde am avut ocazia să mă bucur de soare, să testez creme noi și să îmi sărbătoresc ziua de naștere alături de sotul meu. A fost efectiv refugiul perfect pentru a mă elibera de stresul cotidian

De îndată ce am ajuns la Titanic Palace, am fost întâmpinați de o atmosferă deosebită, în care serviciul impecabil și ospitalitatea ne-au făcut să ne simțim ca niște oaspeți privilegiați.. Asta după ce am avut parte evident de un episod marca Asia Express pentru că nu am avut camere disponibile la hotel. Nu există călătorie fără departamentul de deranjamente. Bine că am trecut și peste probleme.

Zilele noastre au fost dedicate în totalitate relaxării – am petrecut ore întregi pe plajă, ne-am lăsat răsfățați de razele soarelui și am admirat priveliștea. Fiecare moment petrecut acolo a fost un prilej de a ne conecta cu relaxarea, că am și uitat ce înseamnă să te relaxezi, și de a ne reîncărca bateriile. Am avut șansa să testez și câteva creme noi, vă pot oferi feedback sincer și să vă spun pe care o le mai cumpăr vs pe care le arunc.

Călătoria noastră a coincis și cu ziua mea de naștere (nu sunt singura răsfățată din familie, suntem plecați și de ziua soțului meu). Am avut parte de o zi minunată alături de soțul meu. Am fost răsfăță cu muzică bună, prosecco și un delicios mic dejun servit la pat. Atmosfera a fost una de poveste, iar momentul petrecut alături de persoana iubită a adus o notă specială, evident.

Recomandări:

  1. Călătoria în Egipt este o opțiune bună și ieftină, atât pentru cei care doresc un sejur all-inclusive, cât și pentru cei care doresc mai puține servicii incluse în pachet. Deși hotelurile de 5 stele din Egipt nu se compară cu luxul absolut, chiar și cei mai pretențioși călători pot găsi un locaș aici de care să se bucure.
  2. Hotelul la care am stat în Hurgada are un scor foarte bun pe platforma Booking, iar atmosfera este potrivită și pentru familiile cu copii.
  3. Atunci când vine vorba de relaxare, noi alegem mereu Egiptul datorită distanței scurte de călătorie și raportului calitate-preț favorabil.
  4. Vizitați Luxor: Luxor este un oraș magnific plin de atracții istorice și culturale. Aici veți găsi Templele Karnak și Luxor, care sunt impresionante prin dimensiunea și frumusețea lor. De asemenea, puteți explora Valea Regilor, unde se află mormintele multor faraoni egipteni.
  5. Explorați Cairo: Capitala Egiptului este un loc plin de viață și cu o bogată moștenire culturală. Vizitați Muzeul Egipțean pentru a admira celebrele artefacte, inclusiv masca lui Tutankhamon. De asemenea, complexul piramidelor din Giza și Marele Sfinx. (nu e neapărat mai fain ca cel din Bucegi, dar măcar să vedeți diferențele)
  6. Croaziere pe Nil: puteți alege o croazieră mai scurtă, de câteva zile, sau să optați pentru una mai lungă, care să vă poarte de-a lungul întregului curs al Nilului.
  7. Relaxați-vă la Marea Roșie: Dacă sunteți pasionați de scufundări și snorkeling: Sharm el-Sheikh, Hurghada sau Dahab oferă ape cristaline și recife de corali uimitoare.
  8. Faceți o excursie în regiunea Alexandria și descoperiți istoria fascinantă și frumusețea orașului fondat de regina Cleopatra. Vizitați biblioteca modernă din Alexandria, ruinele vechii biblioteci și Colosul lui Alexandru cel Mare.
  9. Agenția cu care am plecat noi este Karpaten (chiar dacă am avut câteva problemuțe, s-a rezolvat totul foarte repede)

Există numeroase excursii organizate în jurul Hurgadei, care includ plimbări în deșert, vizite în oraș, explorarea piramidelor, Valea Regilor, călătorii cu cămilele, sporturi acvatice și snorkeling, precum și experiențe alături de beduini. În această excursie nu am participat la nicio activitate deoarece am explorat toate acestea în călătoriile anterioare.

 

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!