fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 05 21 at 09.02.47

Uneori, observăm cu frustrare cum unele persoane se plâng că nu au nimic, în ciuda faptului că, în unele cazuri, le este dat totul pe tavă. De cele mai multe ori mă irită maxim persoanele cu atitudinea de acest gen, dar experiența ne învață că fiecare om are propriile sale motivații și că succesul nu vine când vrei tu, nici măcar pentru cei privilegiați. Fiecare trebuie să-și câștige succesul, iar învățarea și dezvoltarea sunt procese care necesită timp și efort…și mai ales dorință.

Astăzi vreau să vă povestesc despre o persoană care a reușit să-și croiască drumul și să-și împlinească visul. Este vorba despre Ramona Vermesan, Timișoara, care a sărbătorit recent încă un an de activitate și care mă bucură că mă număr printre cei care o sprijină pe acest drum.

Am adăugat încă un an la povestea mea,la visul meu ,un vis care a devenit realitate ,prin multa muncă, sacrificii și mai ales pasiune, de fapt din pasiunea mea pt frumos am ajuns unde sunt acum, datorită muncii mele făcute bine și nu sunt deloc modesta pt că nu potam reușit să ofer clientelor mele rezolvări in problemele și nevoilor lor,le mulțumesc necondiționat caci datorita aprecierii lor înaintez și urc câte o treaptă în fiecare secundă!!!”

Pot spune cu mână pe inimă că Ramona s-a remarcat prin pasiunea și dedicarea ei în domeniul beauty și de-a lungul timpului, am recomandat-o în numeroase rânduri ca profesionist, prin postările mele pe social media, și am invitat-o frecvent în live-uri pentru a împărtăși din experiența și cunoștințele ei.

Mă simt mândră să fiu mentorul ei! Cu toate acestea, trebuie să subliniez că succesul ei nu este datorat doar mentoratului meu sau sprijinului pe care i l-am oferit. EA însăși este motorul principal al propriului succes. În calitate de mentor, îi răspund la întrebări și îi ofer sprijin și putere acolo unde există voință.

Trebuie neapărat ca toată lumea să înțeleagă că nu există o cale rapidă spre îmbogățire. Este nevoie de timp, răbdare și mult efort pentru a obține rezultatele dorite. Asta dacă nu faci o pasiune din jocurile de noroc, cireșe la păcănele sau alte nebunii.

Nu spune nimeni că este un drum ușor și toți trebuie să fim conștienți că necesită investiția considerabilă în timp și bani…

Așadar, dacă te regăsești în pasiunea pentru un anumit domeniu și îți dorești să-ți construiești propria afacere, vei avea nevoie de putere, nervi de oțel și poate și o persoană pe care să te bazezi să îți ofere consultanță și sprijin adecvat, iar eu sunt aici pentru a te ghida pe acest drum.

Amintește-ți că succesul nu vine peste noapte, ci este rezultatul perseverenței, dedicării și efortului depus în fiecare zi. Vino la o consultatie și vom discuta împreună despre direcția în care te poți îndrepta și cum poți transforma pasiunea ta într-o carieră de succes.

Pentru că, la urma urmei, nu există limite atunci când vine vorba despre realizarea visurilor tale, iar Ramona este doar un exemplu inspirator în acest sens.

 

 

 

Comments

 • mai 23, 2023

  Ghebenel Loredana

  Diana este minunata, datorita ei am învățat sa comunic și sa păstrez o legătură cu clientele mele, atât on line cât și off-line. Cursurile ei va sunt adresate, vouă celor care iubiți domeniul beauty, ca și mine. Recomand, cu drag!

  reply
 • mai 23, 2023

  Ramona Vermesan

  Când munca îți e prețuită inima ție plina și realizezi că nu ai muncit in zadar.
  Mulțumesc Diana pt toată susținerea și fetelor nu ratați nici un curs de-al Dianei ,toate sunt la superlativ și aveți multe de învățat atât pe plan profesional cât și pe plan emoțional ,căci de la emoții și pasiuni pleaca totul!!!

  reply

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!