fbpx

Beauty Boost

  /    /    /  Beauty Boost
Curs Beauty Boost

𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐜𝐥𝐚𝐬𝐬 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭: 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚🤳, un masterclass special făcut pentru cei care activează în domeniu beauty: hairstylist, barber, manichiuristă, cosmeticiană, makeup artist, micropigmentist, maseur – oricine lucrează într-un salon!

⏳ 4 ore în care vorbim despre:

C̶u̶m̶ ̶s̶ă̶ ̶n̶e̶ ̶f̶a̶c̶e̶m̶ ̶s̶e̶l̶f̶i̶e̶ ̶î̶n̶ ̶o̶g̶l̶i̶n̶d̶ă̶
Glumesc🤭

 

🔸Strategie de creare a continutului vizual cu telefonul pentru social media 👉 lucrăm în salon pe stilizare sprâncene, tratamente faciale, tratamente corporale și îți arăt cum să faci poze și clipuri video, pregătindu-ți astfel în avans conținut pentru Social Media: postări în care scoți în evidență salonul, ce produse folosești, cum folosești produsele, cine sunt oamenii din echipa salonului, cum se realizează anumite servicii.

🔸Cunoașterea instrumentelor de editare foto si video 👉 îți arăt tehnici simple și rapide de editare gratuite sau cu plată. Cele de bază, pe care le folosesc de ani de zile și eu. Dar să nu ne imaginăm ca lucram in PHOTOSHOP da? Edităm dar nu transformăm 😂

🔸Tehnici de iluminare și pozare pentru fotografii de produs și servicii 👉 îți arăt cum pregătim modelul pentru poze în timpul serviciului efectuat și cum pozăm produsele.

🔸Crearea unei linii vizuale coerente si atractive 👉 îți explic cum să îți alegi o direcție în care să meargă pozele/clipurile realizate de tine.

🔸Optimizarea imaginilor pentru platformele social media 👉 diferențele între postări pe perete (wall) sau pe story.

🔍 Este un curs practic, îți ofer detalii tehnice cum să realizezi fotografii/clipuri video, precum și detalii de marketing – astfel încât să poți crea pe loc conținut vizual puternic și eficient pentru promovarea serviciilor și salonului tău.

💰Preț pe grup: 80 euro (min. 2-4 persoane)
💰Preț VIP: 150 euro ( data se stabilește împreună)

Ofer consultanță cel puțin 6 luni de zile !
Motivația mea este să îi ajut pe cei profesionișiti să se autodepășească.

Rezultate garantate, iar businessul tău va prospera imediat !

Pentru mai multe detalii:
Diana Sîrboiu Beauty Expert
Trainer Formator
0745.69.50.55

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!
You don't have permission to register

Reset Password