fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu Pink Brunch Diana Sirboiu

Așa cum am discutat în webinarul Restart 2024, când ne pregătim pentru planurile profesionale ale anului viitor, începem cu ceva simplu și esențial: voie bună, distracție și relaxare în vacanțe. Este ca o fărâmă de culoare și optimism pe care o aducem înainte de a ne scufunda în provocările planificării.

Anul acesta, am luat-o mai încet cu organizarea Pink Brunch-urilor noastre, dar începând cu 2024, reiau această tradiție!
Voi relansa aceste întâlniri cu fete, cliente, cursante și prietene.
Am hotărât să organizez brunch-ul în fiecare primă duminică din lună, dedicând doar 3 ore pentru a ne răsfăța, schimba idei, face networking, lega prietenii și afla noutăți.

Atenție! Aceste evenimente nu sunt destinate exclusiv profesioniștilor din domeniul frumuseții; ele devin un spațiu efervescent unde se intersectează experiențe din mai multe domenii. Este o oportunitate unică de a intra în contact cu persoane din diverse sfere profesionale – de la avocați și asistente până la consultanți financiari.

Am ales să fac acest brunch într-o zi de duminică pentru a crea un mediu relaxat și pentru a facilita participarea celor care au și copii mici, acestea, dacă dă Domnu, putând conta pe sprijinul partenerilor sau al bunicilor.

În fiecare lună, prima duminică este dedicată nouă, femeilor. Din cele 12 duminici, îmi propun ca măcar 8 brunch-uri să reușim să facem. Știu că una dintre duminici coincide cu Paștele, așa că aceasta iese de pe lista noastră. Desigur, urmează și perioada mea de vacanță, iar dacă coincide cu siguranță, nu vom putea să ne vedem în acea lună. Cu toate acestea, îmi doresc să profităm cât mai mult de fiecare ocazie și să aducem în aceste brunch-uri energia noastră pozitivă și bucuria de a fi împreună.

Fiecare Pink Brunch devine un loc de întâlnire cu femei care te inspiră, alături de care putem schimba experiențe, idei și, nu în ultimul rând, contacte valoroase în domeniul nostru profesional. Într-o atmosferă prietenoasă și distinsă, avem șansa de a întâlni persoane care ne pot oferi sprijin, sfaturi sau chiar oportunități de colaborare.

Ne vedem la Pink Brunch?

7 Ianuarie
4 Februarie
3 Martie
7 Aprilie
5 Mai
2 Iunie
7 Iulie
4 August
1 Septembrie
6 Octombrie
3 Noiembrie
1 Decembrie

Locația va fi anunțată în fiecare lună, important este să ne simțim bine și să fie și prosecco❤

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!