Ce se poartă ? Întotdeauna optăm pentru sprâncenele perfecte, iar pentru asta este nevoie să apelăm la tehnica personalizării în funcție de fiecare fizionomie în parte. Stilizarea sprâncenelor depinde de mai mulți factori, cum ar fi: vârsta, sex-ul, profesia, naționalitatea, statutul social, stilul de viață, preferințele personale, etc.
Noi, femeile, suntem diferite, însă ne leagă o singură dorință – aceea de a arăta frumos ! Sunt de părere că, această pasiune pentru sprâncene o au multe femei, dar pentru mine a fost ceva special, ca o obsesie ce s-a transformat într-o mare pasiune.
La vârsta de 19 ani, mi-am tatuat sprâncenele, ca să fiu și eu în ton cu moda. La început eram tare mândră de ceea ce făcusem, însă știți cum e cu moda, acum se poartă ceva, la anul altceva. Eram așa de stresată cu sprâncenele mele încât am încercat tot ce era pe piață, de la tratamente la produse minune, până la diferite tehnici de tatuare. Căutam tot ce este posibil, doar ca să-mi repar sprâncenele.
Și uite așa au început cursurile și specializările ! Cursuri de pensat clasic, cursuri de colorare a sprâncenelor, cursuri de dermopigmentare a sprâncenelor, cursuri de threading (pensat cu ața).
Sunt absolut sigură că, și experiența mea de a lucra în mai
multe țări și-a pus o amprentă în cariera mea. Am avut posibilitatea de a lucra pe mai multe tipuri de cliente, de păr, de etnie, de modă, de religie. Mie când mi se pune pata pe ceva, atunci nu mai scapă de mâna mea. Care îmi sunteți aproape, mă cunoașteți foarte bine, știți că am o ambiție de fier și nu mă las până nu duc la capăt ceva.
Haideți să vă mai spun o mică povestioară, despre cum am reușit eu să învăț PENSATUL CU AȚA.
Nici nu m-am acomodat bine la Londra, că deja din prima zi, mi-am scos trusa de stilizare sprâncene, cu toate pensetele mele frumoase și de toate felurile. Așa să vă imaginați că, acolo toate persoanele se pensau cu firul. Doar cât vedeau penseta și se ridicau instantaneu. Încercam eu să le explic cum stă treaba cu penseta, dar nu vroiau să mă asculte. Atunci mi-am dat seama că trebuie să învăț și eu această tehnică, pensatul cu ața.
Așa că, am urmat vreo 2 cursuri la Londra, eșec total. Nu se prindea nimic de mine, mi se părea imposibil. Și din păcate nu am reușit nici cum să îi dau de capăt. La job mă ocupam doar de epilat și tratamente faciale, lăsând pensatul deoparte. Totuși am zis să mai încerc, am mers în Egipt, unde am urmat un curs de threading, la Sham el Sheik. După 5 zile
de „pensat” blugii în genunchi, am decis că nu e pentru mine. Imposibil !
Dar, într-o zi, o amică de-a mea, m-a rugat să-i fac sprâncenele. Nu aveam penseta la mine și i-am cerut o papiotă. Am zis să încerc 😀 Și mare a fost minunea că reușisem pensatul cu ață. De atunci nu-mi lipsește papiota din trusa mea.
După părerea mea, orice cosmeticiană sau make-up artistă, ar trebui să fie familiarizată cu toate metodele de stilizare sprâncene. De aceea, cursul meu, Sprâncene la 360°, este structurat în 3 zile, fiind foarte complex. De la un simplu pensat și un vopsit clasic, care sunt cele mai cerute, este important să oferim clientelor și servicii de laminare, să le propunem Henna când e cazul, să facem tratamente de regenerare a folicului și bineînțeles să recomandăm pensatul cu ață care ajută la îndepărtarea părului facial inestetic.
Satisfacții au fost multe în tot acest timp. Cliente fericite, multe cursante de care sunt mândră și multe premii de recunoaștere. Ultimul premiu și cel mai neașteptat, a fost cel primit de la Top Lash Camp unde am avut onoarea să fiu nominalizată și votată TOP BROW ACADEMY 2021.
Însă…mai multe informații despre Top Lash Camp și cât de importantă este participarea la astfel de evenimente, o să vă povestesc în articolul următor.. Fiți pe fază !
Pupici