fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu Blog article diana

Participarea la evenimentele din domeniul beauty poate fi o experiență valoroasă, nu numai pentru a socializa și a primi testere/ cadouri/ materiale gratuite (da, ai citit bine, sunt mulți profesioniști care merg la evenimente doar pentru a lua produse gratuite), ci și pentru a învăța tehnici noi, pentru a cunoapște poveștile altor profesioniști și pentru a avea ocazia de a fi la curent cu cele mai noi tendinte din domeniu.

Sunt multe evenimente în care organizatorii se concentreaza mai mult pe vânzarea de produse și echipamente, însă aceasta nu ar trebui sa fie o piedică pentru noi, profesionistii, pentru că putem găsi inspirație și idei pentru a ne dezvolta cariera, pentru a aduce servicii noi în salon, sau de ce nu – un prilej pentru a pregăti materiale video pentru canalele noastre de Social Media.

Participarea la competiții poate fi, de asemenea, o experiență valoroasa pentru profesioniști, indiferent dacă câștigă sau nu. Sunt multe persoane care rămân dezamăgite dacă nu pleacă acasă cu o cupă, o medalie, sau o diplomă. Cunosc pe cineva care mi-a spus că cele mai bune competiții au fost cele pe care NU le-a castigat, pentru că astfel l-a incurajat să muncească mai mult. Câștigi experiență doar prin simplul fapt că primești sfaturi și critici care te ajută pe viitor să fii un profesionist mai bun.

La competițiile la care am participat eu, niciodată nu am mers cu gândul că vreau neapărat să câștig și este o tragedie dacă plec acasă fără premiu. Toată această gândire e falsă – o competiție este un prilej extraordinar pentru profesioniști să își facă cunoscută prezența și experiența, își pot testa rezistența la stress și emoții, și își pot îmbunătăți abilitățile prin feedback-ul constructiv primit de la juriu și colegi.

In plus, participarea la evenimente poate fi o modalitate excelentă de a întări comunitatea din domeniul beauty, de a-ți ajuta colegii și de a crea noi conexiuni. Aceste evenimente sunt, de asemenea, o investiție în cariera și dezvoltarea personală, si nu ar trebui să fie ratate.

Până nu sunteți implicați în organizarea unor astfel de evenimente nu vă dați seama câtă muncă este în spate, câte resurse sunt consumate (bani, timp) și e frustrant când reacția oamenilor este una negativă.
In final, vreau să vă invit să participați la evenimentele care urmează să se întâmple, este un mod excelent de a învăța, de a te dezvolta, de a te conecta cu alți profesioniști din domeniu. Este important sa facem acest pas și să ne implicăm în comunitate, pentru a ne ajuta să devenim mai buni în ceea ce facem și pentru a ne dezvolta cariera în mod sustenabil și eficient.

Iunie: 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐨𝐛𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 (23-25 iunie)
Iunie: Competiția Națională și Internațională de epilat cu ceara „𝐄𝐱𝐜𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐖𝐚𝐱𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧” (24 iunie)
Iulie: Conferință și campionat extensii de gene 𝐋𝐚𝐬𝐡 𝐂𝐡𝐚𝐥𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 (17-19 iulie)
August: 𝐓𝐨𝐩 𝐋𝐚𝐬𝐡 𝐂𝐚𝐦𝐩 𝐛𝐲 𝐓𝐚𝐛𝐲𝐚 (8-9 august)

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!