fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 06 30 at 19.13.40

În ultimii ani, industria înfrumusețării a cunoscut o dezvoltare remarcabilă în România, iar în acest context, Organizația PADIR (Patronatul Industriei înfrumusețării din România) a jucat un rol esențial în promovarea și susținerea acestui sector. PADIR a fost fondat de Corina Munteanu, o personalitate apreciată și respectată în industria înfrumusețării, care a adus contribuții semnificative comunității beauty de-a lungul timpului.

Membrii PADIR reprezintă sectorul prestatorilor de servicii din domeniul înfrumusețării, cum ar fi saloanele de înfrumusețare, bronzare, remodelare corporală, SPA-uri, dar și producători și distribuitori de produse și echipamente destinate industriei. De asemenea, organizația include furnizori de formare profesională. Acești antreprenori valoroși sunt uniți sub egida patronatului PADIR pentru a aduce un plus de valoare economiei românești și pentru a îmbunătăți imaginea și standardele industriei înfrumusețării.

De-a lungul celor 7 ani în care am avut privilegiul să o cunosc pe Corina, am fost martor la eforturile remarcabile pe care le-a depus în beneficiul comunității beauty. Acești ani au fost plini de realizări și proiecte deosebite în care am avut onoarea să fiu implicată.

În calitate de colaborator și participant la proiectele mari ale acestei industrii, aștept cu nerăbdare mai multe oportunități de a lucra împreună în viitor.

Cred cu tărie că inițiativele și ideile pe care Corina le aduce în peisajul beauty sunt remarcabile și aduc o valoare semnificativă. Îi încurajez să continue pe acest drum și să continue să facă lucruri minunate pentru comunitatea beauty. Viitorul aduce noi reușite și vom vedea încă multe proiecte remarcabile semnate de această femeie extraordinară.

Sunt mândră că la ultimul eveniment mare am primit și un premiu ”Professional Beauty Influencer”, la categoria Microneedling, înmânat chiar de Corina! Sper să citești acest articol, Corina, prin munca ta și pasiunea pe care o investești în fiecare proiect, ai reușit să aduci inovație și excelență în domeniu. Felicitări pentru realizările tale, și te rog să continui să ne uimești cu munca ta minunată!

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!