fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 05 04 at 10.46.37

Cu siguranță, networking-ul este un element crucial pentru a-ți construi o carieră de succes în domeniul beauty. Pe lângă faptul că îți poate oferi oportunități de afaceri și te poate ajuta să fii la curent cu tendințele din industrie, networking-ul poate fi și o modalitate excelentă de a-ți găsi mentori care să te ajute să îți dezvolți abilitățile.

Primul pas pentru a-ți găsi un mentor potrivit este să te cunoști pe tine, să-ți cunoști valorile, ce te face fericit și ce te face să rămâi in industria beauty. E vorba de faimă? E vorba de bani? Despre ce e vorba pentru tine? Apoi, poți începe prin a căuta profesioniști care să fie pe același film cu tine și, bineînțeles, să fie persoane de la care ai ce învăța. Evident, le urmărești pe social media, însă cel mai important aspect este să fii acolo unde sunt și mentorii tăi: la evenimente, la conferințe, la seminarii.

Sunt multe persoane pe care le-am întâlnit de-a lungul anilor care au rămas în sufletul meu pentru că mi-au spus o vorbă bună, m-au învățat lucruri interesante sau mi-au arătat ce înseamnă să fii un profesionist adevărat.

Una dintre aceste persoane este Mirela Vescan. Până să o cunosc personal, recunosc că o admiram din culise, o urmăream ce postează, cu ce fel de oameni interacționează, care sunt evenimentele la care participă. Apoi, într-o zi, datorită activității mele, postărilor mele pe subiecte sensibile din social media dar și datorită experienței mele, Mirela a venit să povestească cu mine și să-mi ceară un interviu.

Nu m-am gândit eu vreodată că o să am șansa să povestesc deschis cu ea, dar să îmi ia și un interviu???! Mă bucur mult de această ocazie și de faptul că am primit această oportunitate în mod gratuit. Într-o lume în care publicitatea plătită și marketingul influencerilor sunt atât de omniprezente, pare că este dificil să mai găsești persoane care să își dorească să audă povestea ta, reală și autentică.

Aici poți vedea tot interviul: https://youtu.be/JmEIvHjmJes

Dintr-o simplă conversație am învățaț multe despre Mirela și despre cum vede domeniul în care activăm. Am învățaț să am încredere în cursurile online și am prins încredere doar pentru că mi-a arătat cursurile pe care le face ea și rezultatele impresionante pe care le au cursantele ei (am crezut că sunt poze editate).

Pe cât de amplă este Mirela ca profesionist, pe atât de simplă este, un om cald, liniștit, cu iubire în ochi. Un om corect care dacă apreciază persoana și profesionistul de lângă, oferă informații atât de valoroase, pe care dacă ar trebui să le iei din altă parte, ai plăti cu vârf și îndesat.
Am avut placerea să vină la mine în salon și să-i ofer câteva momente de răsfăț. Am ramas impresionată de tenul ei și mi-am dat seama că tot ceea ce predă, pune și în practică, poate considerați că este ceva evident și normal, însă din păcate nu este ceva ce întâlnești atât de des.

Întâlnirea cu Mirela a fost pentru mine momentul în care am realizat cât de important este să fii prezent la evenimente, să cauți mentori în industria beauty și să pui networking-ul pe primele locuri ca importanță în cariera ta. Ea este o sursă de inspirație și de învățare pentru mine, mi-a arătat cât de important este să fii deschis și pregătit pentru oportunități și să înveți continuu.

În timpul discuțiilor mi-am adus aminte de machiajele pe care le făceam la televiziune când locuiam în Italia. Machiajul a fost și va rămane veșnic prima pasiune a mea, iar acum, aștept următoarele evenimente în care e implicată Mirela, poate am oportunitatea să văd îndeaproape cum se îmbină mâinile pricepute, cu pasiunea și dedicarea pentru muncă.

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!