fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 06 30 at 08.57.48

Vreau să vă povestesc astăzi despre Monica pe care am cunoscut-o acum HĂHĂ timp și am urmărit-o îndeaproape și am apreciat-o mereu! Este președintele Asociației Cosmetologilor din România și organizatoarea conferinței de Cosmetologie – Cosmessencia.

Dincolo de titlurile pompoase, este exact ceea ce spune despre ea că este: entrepreneur, cosmetologist, mother, fashionista, all in one and tabu beauty talks. Exact așa! Reușește să îmbine multiple roluri într-un mod unic. Monica este o prezență puternică în industria frumuseții și un promotor al discuțiilor deschise.

Organizarea unei conferințe de anvergură precum Cosmessencia nu este o sarcină ușoară, iar Monica a depus eforturi incredibile pentru a face acest eveniment posibil. Dincolo de strălucirea și entuziasmul pe care îl aduce pe scenă, există ore de muncă și planificare meticuloasă în spatele cortinei.

Pentru că sper să citești acest articol, vreau să știi că te apreciez pentru angajamentul și eforturile depuse pentru a aduce comunitatea cosmetologilor împreună. Într-o lume în care timpul și resursele sunt limitate, ai reușit să creezi o experiență memorabilă și valoroasă pentru toți participanții.

Pe aceasta cale vreau să și declar public dorința de a participa și de a ajuta la cât mai multe evenimente organizate de Monica. Îmi doresc să sprijin noii veniți în acest domeniu și să ofer o mână de ajutor celor care au nevoie de încurajare și susținere.

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!