fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 07 21 at 12.22.34

Participarea la Lash Challenge Brăila a reprezentat pentru mine o experiență cu adevărat…specială, iar această bucurie ÎN GENERAL nu provine din diplomele primite. Sincer, în această etapă a carierei mele, ce apreciez mai mult decât orice…sunt cuvintele frumoase primite de la oamenii din comunitate cu care mă întâlesc la evenimente.

De-a lungul timpului, am avut onoarea să fiu răsplătită cu numeroase premii naționale, dar și internaționale, iar fiecare dintre ele îmi umple inima de mândrie. Cu toate acestea, în timp ce particip la evenimente precum Lash Challenge, simt că bucuria cea mai profundă și autentică provine din aprecierea oamenilor din jurul meu, din prietenia legată cu ceilalți profesioniști și din posibilitatea de a împărtăși cunoștințe și pasiunea pentru această industrie minunată.

Există un motiv profund pentru care aleg să particip în continuare la astfel de evenimente, iar acel motiv este să inspir și să încurajez pe cei aflați la început de drum. Pentru a evolua, trebuie să fim prezenți, să avem o voce și să fim mereu la curent cu noutățile din domeniul nostru. Evenimentele ca Lash Challenge de la Braila reprezintă locul ideal pentru a ne dezvolta și a ne menține la vârful competențelor.

Este un lucru minunat să văd cum participanții cum își depășesc limitele, iar eu mă bucur să îi sprijin în această călătorie. Îmi place să susțin astfel de evenimente care aduc un plus de valoare în domeniul beauty. Aș vrea să văd cât mai multe astfel de inițiative, pentru că sunt convinsă că ele contribuie la creșterea nivelului de calitate în industrie. Pe această cale le mulțumesc și gazdelor pentru invitație: Mihaela Palcau și Ruxandra Zaharia.

La eveniment am întâlnit oameni din toate colțurile țării (Arad, Timișoara, Bacău, Iași) și chiar din străinătate (Anglia, Italia, Brazilia, Grecia). A fost o atmosferă extraordinară, iar jurații au fost impresionați de creativitatea și profesionalismul româncelor noastre. Mă mândresc tare să aud astfel de aprecieri despre colegele noastre din România.

Totuși, tu cea care citești acest articol și nu ai participat la evenimente de genul acesta…nu îți pui semne de intrebare?„De ce alții pot, iar eu nu?” Poate ar fi momentul…A participa la astfel de competiții poate fi o oportunitate minunată de dezvoltare personală și profesională. Eu mă bucur să fiu parte din aceste evenimente, să îi inspir pe alții și să fiu o sursă de influență.

Anul acesta chiar am creat un curs special de marketing pentru profesioniștii din industria beauty, unde am avut multe participante cărora le-am transmis importanța implicării în evenimente. Am fost încântată să le văd prezența și să aud „wow, Diana, datorită ție sunt aici, tu m-ai inspirat să fac acest pas”…. Aceasta este o confirmare a „influenței” mele, iar faptul că ideile pe care le am eu, le văd conturate și la alte nume mari din industrie, mă face să simt că ceea ce fac are un impact real.

Abia aștept să ne revedem la următorul eveniment! Pentru mine a fost primă experiență ca jurat la un campionat fizic, pentru că în ultima perioadă au fost doar competiții online. Mă bucur că am putut să fiu alături de alți jurați, oameni frumoși, și m-am bucurat să văd că există totuși o transparență în acordarea notelor, nu se dau pe ochi frumoși!

Ce alte detalii mai contează?
Competiția a fost top.
Petrecerea fost de top.
Gala a fost top.
Au fost 4 zile obositoare, DAR e oboseala aceea..de care te bucuri.

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!