fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 09 30 at 19.11.19

Zilele trecute am avut privilegiul de a participa la un eveniment remarcabil din industria cosmetologiei, și anume, Congresul de Cosmetologie – Cosmeticon 2023. Acesta este unicul congres de cosmetologie din țară și se desfășoară anual, aducând laolaltă reprezentanți ai cadrului legislativ, medici, cosmeticiene și antreprenori din industrie.

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 10 02 at 13.14.30

Congresul a fost organizat de ASCO (Asociația Specialiștilor în Cosmetologie din România), în parteneriat cu PADIR și cu sprijinul Romexpo. Scopul său a fost de a aduce împreună profesioniștii din domeniul beauty pentru a discuta și a dezvolta industria.
Evenimentul a inclus cinci paneluri de discuții axate pe activitatea specialiștilor și profesioniștilor în beauty, networking profesional cu renumite nume și branduri din industrie, tombole cu premii în valoare de peste 10.000 de euro destinate exclusiv celor prezenți la congres. De asemenea, s-a oferit oportunitatea de a stabili noi parteneriate și de a participa la gală COSMETIX Awards.

A fost pentru prima dată când am fost prezentă pe scena Romexpo și am avut parte de multe emoții. Cu toate că am mai participat la evenimente ASCO și PADIR în trecut, întotdeauna fiecare apariție aduce noi provocări și emoții. Această experiență mi-a amintit că emoțiile sunt inevitabile când te afli într-un mediu necunoscut.

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 10 02 at 13.14.14
Înainte de congres, am avut privilegiul de a participa la Gala PADIR, unde antreprenorii din domeniul frumuseții au fost premiați pentru contribuția lor la industrie. Eu și soțul meu am avut bucuria de a fi premiați pentru implicarea noastră prin Asociația Sîrboiu în proiecte umanitare

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 09 30 at 19.10.54 1
.
După această gală, am participat la evenimentul Cheers to Beauty, care a ajuns la a doua ediție și s-a dovedit a fi o modalitate minunată de socializare, în timp ce am savurat un pahar de vinuț.

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 10 02 at 11.12.54

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 10 02 at 11.12.01

Congresul a depășit cu mult așteptările mele, aducând în discuție subiecte captivante și prezentări de la specialiști bine pregătiți. Am avut ocazia să aud și să învăț despre inovația în estetica facială, arta îmbătrânirii asumate, biorevitalizarea prin tehnologie modernă, impactul social al acneei, evolutii in stilizarea sprancenelor din 2016 pana azi, arta sugaringului, tips & tricks pentru specialist.

Tema prezentării mele, intitulată „Terapiile personalizate: provocări vs beneficii” și a avut o componenta principala – „OMUL”. De ce cu un accent deosebit pe factorul uman? Pentru că am dorit să ofer exemple concrete, începând prin a împărtăși o fotografie personală dintr-o perioadă în care aveam câteva kilograme în plus. Această introducere a subliniat importanța stabilirii de obiective personale. De-a lungul prezentării, am pus accent pe aspecte esențiale precum înțelegerea nevoilor fiecărui client, procesul detaliat de evaluare inițială, elaborarea unui plan personalizat adaptat nevoilor individuale, discuții despre prețurile terapiilor în contextul valorii acestora și strategii eficiente pentru menținerea și fidelizarea clienților. A fost o experiență cu emoții puternice pentru mine, însă încurajarea și sprijinul primit din partea audienței au făcut ca momentul să fie cu adevărat memorabil. Am demonstrat încă o dată că în lumea terapiilor corporale și faciale, factorul uman și comunicarea sunt la fel de esențiale ca și cunoștințele tehnice.

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 10 02 at 13.16.11

Mă bucur să văd că multe colege au fost prezente și și-au arătat interesul pentru industrie. Cu evenimentul Cosmeticon 2023, închei anul în ceea ce privește evenimentele din domeniul cosmetologiei și așteptăm cu NERĂBDARE ce ne rezervă anul viitor.

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 09 30 at 19.11.27 1

 

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!