fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 04 25 at 15.32.14 1

Diplomele și certificatele sunt considerate adesea o modalitate de a atesta cunoștințele și abilitățile profesionale, dar cât de importante sunt ele cu adevărat în domeniul beauty? Într-o lume în care mulți plătesc pentru cursuri doar pentru a obține o diplomă, este esențial să ne întrebăm ce contează cu adevărat – hârtia sau practica?

Un sfat din partea mea? Nu mai fugiți după diplome….că le facem în Canva în 10 minute!

Vă povestesc acum despre cum am făcut eu o șustă de curioasă să văd câte din cursantele mele vin la curs doar pentru diplomă. Eu m-am obișnuit deja, cel puțin la cursurile online am văzut că e un nou trend să plătești cursul, să nu te implici deloc, doar să-ți iei diploma.

Așa că la finalizarea Masterclassului „From Men to Gentlemen” (apropo, mai organizez acest Masterclass încă o dată, citește până la final) am întârziat VOIT cu diplomele să văd care, cum, reacționează. Am avut în masterclassul online fete dragi mie, persoane care vin la toate cursurile noi pe care eu le fac doar pentru a învăța lucruri noi. Voi drăguțelor sunt genul de oameni pe care-i vreau lângă mine, mereu dornice să învățați, mereu dornice să vă perfecționați.

După 3 săptămâni de așteptare fetele mele n-au zic nimic… și am rămas complet impresionată.

Concluzie? Țucă-le mama pe ele că tare dragi imi sunt!

Altă concluzie?

Este important să încurajăm profesioniștii să se concentreze mai mult pe învățare și mai puțin pe dorința aceasta arzătoare de a primii o foaie în plus.

Da, sunt considerate o modalitate de a atesta cunoștințele și abilitățile profesionistului. Dar este singura metoda? Diploma a fost, este, și va fii mereu doar…o hârtie, în timp ce învățarea reală, practica, este ceea ce contează cu adevărat.

În domeniul frumuseții, fiecare client este diferit și are nevoi și preferințe diferite. Astfel, chiar și cei care au sute de diplome pot întâmpina dificultăți în a aplica tehnicile și procedurile potrivite pentru fiecare client în parte. Acesta este motivul pentru care practica este atât de importantă – îți oferă oportunitatea de a experimenta și de a-ți dezvolta propriile abilități și stiluri, astfel încât să poți răspunde nevoilor fiecărui client în mod eficient.

Am promis că vă dau câteva detalii si despre Cursul „From Men to Gentlemen” – cum să vinzi tratamente faciale pentru bărbați.

Ideea acestui curs mi-a venit dintr-o joacă pentru că m-am gândit cât de diferit abordăm situațiile în viața personală în funcție de publicul pe care-l avem: într-un fel discutăm cu femeile, în alt fel cu bărbații.

La fel este și în viața profesionială, este important să înțelegem că barbații sunt la fel de interesați de ingrijirea pielii lor și de tratarea problemelor specifice, la fel ca și femeile, însă trebuie să vorbim pe limba lor.

Acest curs este conceput pentru a-ți oferi toate instrumentele necesare pentru a atrage și a fideliza clienții bărbați.

Discutăm:

🔹trei scheme de tratament dedicate bărbaților: hidratare, curățare și lifting.

🔹îngrijirea sprâncenelor și a altor zone speciale ale bărbaților

🔹cele mai populare și cerute tratamente de către bărbați

🔹cum să abordăm clientul – diferitele tipuri de clienți

🔹preconceptiile si stereotipurile legate de serviciile de cosmetică masculină, care pot fi un obstacol pentru clienții bărbați

Toate explicate pe înțelesul lor!

Acest curs îți oferă o bază solidă de cunoștinte și abilități pentru a-ți crește afacerea și a atrage mai multi clienți bărbați. Ideal pentru cosmeticiene care își doresc să se diferențieze și să își extindă baza de clienți.

Preț curs: 100 euro

Următoarea dată disponibilă: 1 iunie (format online unde puteți să-mi puneți multe întrebări, ulterior cursul o să fie valabil doar în varianta de curs înregistrat)

Orar: 10:00 – 14:00

Înscrieri și detalii: 📞 0745.69.50.55

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!