fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu Beauty marketing diana sirboiu claudia marketing

De multe ori pare că cert prin subiectele pe care le abordez. Prin subiectele mele spun lucrurilor pe față, nedând nume, căci oricum nu contează. Poate că subiectele pe care le aleg sunt acide, iar cine face genul de acțiuni pe care eu le blamez în postări, cu siguranță se atacă și se simt cu musca pe căciulă. Câteodată fac asta și cu clienții din salon, dar nu este o aciditate răutăcioasă. Totuși, cineva trebuie să spună lucrurilor pe nume.

După atâta experiență și…lingușeală ce am găsit în industria beauty, eu sunt genul de om căruia îi trebuie sinceritate. Iar dacă mie îmi place să fie lumea sinceră cu mine, ofer același lucru la schimb. Nu-mi place să fiu luată cu zahărul, nu vreau să fiu dusă pe Transfăgărășan cu lugu-lugu, cu ocolișuri și nu aș putea  niciodată să fac altei persoane ceva ce mie nu mi-ar plăcea.

Aceeași treabă o am și cu clientele noi care mai vin în salon din diverse recomandări, și când pleacă din salon spun că le-am certat. Eu nu le cert, le spun părerea mea. În cadrul terapiilor când fac o consultanță sau un tratament, este normal să fac o analiză și să pun multe întrebări, să știu și eu cu ce am de-a face.

De multe ori, seriozitatea cu care iau eu lucrurile poate părea o superioritate față de ele, dar nu îmi doresc asta. Așa sunt eu, mă implic foarte mult și nu-mi place să lungim alte subiecte decât ceea ce trebuie să facem. Decât să vină o clientă să dea un ban pentru un serviciu, eu să iau banul și rezultatele să nu se vadă, mai bine să știe de la început clienta ce are de făcut.

Multe persoane apreciază corectitudinea, altele vor să fie luate…mai pe Transfăgărășan. Eu mă pot plia după preferințe, dar am observat că de cele mai multe ori, dacă spun direct în față adevărul, rezultatele vor fi mai bune.

Am avut mentori care nu m-au luat pe ocolite, mi-au spus verde în față care e problema. Primul impact clar a fost să mă rusinez și să cred că nimic din ce fac nu e bine, dar apoi am ajuns să mulțumesc pentru acest gen de atitudine, căci doar așa ajungi la performanță.

Așadar, așa sunt eu, Diana Sîrboiu, o certăreață cu inima sinceră dar și cu ochii ascuțiti. Nu mă feresc să spun lucrurilor pe nume și să aduc lumină în întunericul falsității. Cred că prin sinceritate și abordare directă se pot obține cele mai bune rezultate, iar eu îmi dedic viața și cariera în a ajuta oamenii să atingă excelența prin această filosofie.

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!