fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 10 26 at 09.00.21 ca9c86aa

Da nu vă dăm noi pupici? 😘
Așa arată 2 cursante fericite!

Ele au fost participante la cursurile mele în trecut și sunt un exemplu strălucitor al angajamentului și pasiunii pe care le aduc în domeniul beauty.

Urmăresc cu bucurie evoluția fiecărei cursante care trece pragul meu, dar cea mai mare satisfacție pentru mine este atunci când ele îmi spun că au primit cliente noi datorită mie, persoane care le-au văzut în postările mele au decis să le aleagă.

Este un semn clar că ceea ce facem aici are un impact real.
Scopul meu este să le pregătesc pe fetele care vin la mine la curs să evolueze și să crească.
Iar când trec prin aceste cursuri, le pot recomanda cu încredere oriunde și la orice oră.
În urma cursurilor, primesc adesea mesaje precum „Wow, am văzut că ai mai format o fată care lucrează în zona mea, mi-o poți recomanda?” sau „Wow, pe cine îmi recomanzi în Buzău, în sectorul X?”🤝

Recomand cu drag serviciile femeilor cu care am colaborat, și de fiecare dată această recomandare este susținută de principiile mele cheie: prioritatea este calitatea, nu vânzarea pentru vânzare. Nu am niciodată dorința de a promova servicii doar de dragul promovării. Și este exact ceea ce împart cu cursantele mele, principiile pe care le-am dezvoltat în cei 15 ani de experiență în domeniul frumuseții.

Le învăț că atunci când prioritizezi calitatea, nu doar că vei avea clienți mai fericiți și satisfăcuți, dar vei și construi o reputație puternică și încredere în comunitatea ta. Această încredere este un atu valoros în crearea și menținerea unei clientele stabile și loiale.

În același timp, le învăț că încrederea într-un serviciu nu este doar bazată pe abilități și produse de calitate, ci și pe modul în care îl oferi. Este un proces care necesită pasiune, empatie și deschidere la comunicare.

La cafeluță cu aceste două drăguțe am discutat despre cursuri și recomandări. Este o bucurie să văd cât de mult înseamnă aceste recomandări pentru ele și pentru salonul lor.

De-a lungul anilor, am învățat cât de important este să lucrezi cu recomandări. Ele nu sunt doar o modalitate de a aduce noi clienți în ușa ta, ci sunt o validare a abilităților tale și a modului în care oferi servicii. O recomandare este un semn de încredere, iar încrederea este baza unei relații puternice!

Când împărtășesc cu cursantele mele importanța recomandărilor, le spun că, pe măsură ce își construiesc reputația și dezvoltă abilitățile, aceste recomandări pot să devină un element cheie în creșterea lor. O singură recomandare sinceră poate atrage un flux continuu de clienți fericiți.

Ok atât am vrut să vă împărtășesc, nu mai puteam de drag și vreau să știți că genul acesta de feedback mă încurajează să continui să susțin și să promovez cu pasiune această industrie…în fiecare zi. 🌟

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!