fbpx
beauty expert

Misiunea Mea - Diana Sîrboiu

Metoda mea de perfecționare este unică pe piață și cuprinde un întreg proces de coaching personal și profesional. Fiecare curs reprezintă un program intensiv personalizat, creativ, fiind disponibil atât în variantă față în față, dar și variantă online.

Din 2018 am deschis salonul No 8 Beauty & The Barber, salon aflat în centru Bucureștiului. Ulterior, în 2022 am făcut rebranduirea salonului care acum se numeste Sîrboiu Beauty Concept. În cadrul salonului, eu mă ocup atât de cosmetică facială cât și de cea corporală. Am bucuria de a colabora cu soțul meu Florin Sirboiu, expert în Barbering.

În peste un deceniu de practică, am avut ocazia să lucrez cu sute de cliente, din țară și străinătate. În timpul acesta, pentru a lucru eficient, am învățat să încep orice colaborare nouă cu un set de întrebări, pentru a cunoaște mai bine clienta și a putea continua cu o terapie personalizată. La fel procedez și când e vorba de terapiile corporale, utilizând un analizator corporal, ce-mi permite să elaborez schema de tratament ideală problemei clientei mele. 

Prima întâlnire cu mine este GRATUITĂ și durează 30 MINUTE. În funcție de terapia aleasă, lucrez doar pe baza unei programări, colaborarea cu mine se desfășoară relaxat într-un mediu prietenos.

În timpul liber, când nu sunt la salon și nu țin cursuri, îmi petrec timpul în călătorii, citind despre dezvoltare personală sau pregătind deserturi pentru familia mea.

 

Mă mândresc cu munca mea și sunt recunoscătoare că am găsit o meserie care îmi aduce atât de multă bucurie mie, dar și celor din jurul meu.

🏆 Beauty Expert & Trainer cu experiență de peste 15 ani în domeniul beauty, specializată în:
• Terapii faciale
• Terapii corporale
• Stilizare și laminare sprâncene

🎤 Speaker și Jurat Internațional în domeniul Body, Skin & Brows Care
💎 Fondatorul salonului „Sîrboiu Beauty Concept” București-Cotroceni
📚 Cursuri și programe de educație
TRANSFORM YOUR BODY – curs practic de Terapii corporale în 13 pași
PERFECT FACE PROGRAM – curs inițiere și perfecționare Terapii faciale
STILIZARE SPRANCENE la 360° – curs complet de stilizare sprâncene
MANAGEMENTUL SALONULUI TĂU – program de transformare al afacerii tale în 13 pași
BEAUTY BOOST – strategie de creare a conținutului vizual cu telefonul pentru social media
FROM MAN TO GENTLEMAN – strategie pentru promovarea serviciilor dedicate bărbaților
PRACTICĂ PE BUNE – program de practică în salon pentru cursante
SÎRBOIU BEAUTY MARATON – tur de dezvoltare personală și profesională, strategii de marketing pentru salon

Ce am realizat până în prezent?
Am predat peste 145 de cursuri și specializări în domeniul beauty.
Am câștigat peste 30 de trofee, medalii și diplome de recunoștință
– Judecător TOP Lash Camp – 2022
– Speaker Congress Top Lash Camp, București 2022
– Speaker Lashensation 2022
– VIP Ambasador TOP Lash Camp -2021
– Premiul “TOP BROW ACADEMY BUCUREȘTI” 2021
– Apariție revistă Les Professionnels 2018

Membru:
🌟P.A.D.I.R. ( Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România)
🌟Asociația Sîrboiu pentru Sănătate și Frumusețe

Diana Sirboiu diana despremine

In 2021 ofer 4 cursuri pe care le găsești aici.

Metoda mea de perfecționare este unică pe piață și cuprinde un întreg proces de coaching personal și profesional. Fiecare curs este un program intensiv personalizat, foarte creativ, lucrând față în față, dar posibil și online.

 

 Din 2018 am deschis salonul No 8 Beauty & The Barber, salon aflat în centru Bucureștiului. În salon eu mă ocup de cosmetica facială și corporală și am bucuria să pot colabora cu soțul meu Florin Sîrboiu, expert în Barbering. Împreună am construit o echipă de profesioniști foarte bine pregătiți și sunt mândră să o numesc familia mea.

În peste un deceniu de practică pe sute de cliente din țară și străinătate, am învățat să încep orice colaborare nouă cu un set de întrebări, pentru a cunoaște mai bine clienta și a putea continua cu o terapie personalizată. La fel procedez și când e vorba de terapiile corporale, folosesc un analizator corporal, ce-mi permite să elaborez schema de tratament ideală problemei tale. Prima întâlnire cu mine este Gratuită și durează 30 min. În funcție de terapia aleasă, lucrez doar pe baza unei programări, colaborarea cu mine se desfășoară relaxat într-un mediu prietenos.

 

În timpul liber, când nu sunt la salon și nu țin cursuri, îmi petrec timpul în călătorii, citind despre dezvoltare personală sau pregătind deserturi pentru familia mea.

Diana Sirboiu 1 Instagram

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!
You don't have permission to register

Reset Password