fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu campanie 3

 

Fă și TU parte din povestea noastră !

Asociația ”SÎRBOIU PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE” a fost înființată cu scopul de a veni în ajutorul comunității noastre, unde din păcate se află multe persoane nevoiașe. Menționăm faptul că, Asociația noastră umanitară, NU încurajează lenea și viciile. Nu ajutăm pe oricine, ci doar cazuri reale, atent verificate !

Prin intermediul Asociației, ne implicăm în ajutorarea cazurilor sociale și umanitare prin:

 • realizarea de campanii online de strângere a fondurilor;
 • echipa noastră se va ocupa de rezolvarea cazului: pregătire profesională, plata tratamentelor și serviciilor, distribuirea de alimente famililor nevoiașe,etc;
 • întreaga activitate se desfășoară prin Asociație, pe bază de documente și facturi, totul fiind transparent;
 • se vor realiza poze și videoclipuri cu întreaga activitate, pentru ca toți, oriunde ar fi, să vadă cum a decurs acțiunea de ajutorare;
 • oricine dorește poate să participe;
 • implicarea noastră în toate cazurile umanitare se realizează DOAR cu ajutorul sponsorilor și donatorilor noștri, care donează pentru toate cazurile în care ne implicăm;
 • putem ajuta persoane și prin terapii corporale/faciale și sfaturi care duc la o viață sănătoasă, astfel reușim să promovăm un stil de viață sănătos;

Implică-te și TU, donează și susține cazurile umanitare și sociale din cadrul Asociației ”SÎRBOIU PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE”.

 

Cine dorește și este dispus să vină în ajutorul asociației, ne poate contacta telefonic 📞 0745.69.50.55 sau prin mesaj privat, unde putem stabili mai multe detalii.

Pentru donații și sponsorizări, vă rugăm să folosiți modalitățile de plată de mai jos:

1.donează prin transfer bancar în contul deschis la ING BANK:

Cont: Asociația Sîrboiu pentru sănătate și frumusețe

IBAN : RO17INGB0000999911974479

2.dacă ai firmă, cere un contract de sponsorizare și suma ți se va deduce din impozitul pe profit, deci practic, nu te va costa NIMIC !

 

Daca ai un caz sau cunoști pe cineva care crezi ca are nevoie de ajutor, lasă-mi un mesaj și vom stabilim o întâlnire pentru a realiza ceva frumos !

Ne poți urmări pe pagina noastră de Facebook: Asociația Sîrboiu pentru Sănătate și Frumusețepentru a vedea evoluția noastră.

 

Cu respect, 

Echipa ASSF 

 

Comments

 • ianuarie 28, 2023

  Sectiune atractiva de continut. Tocmai am dat peste site-ul dvs. si in capitalul de aderare pentru a afirma ca, de fapt, ma bucur de postarile dvs. de pe blog. Oricum, ma voi abona la amplificarea dvs. si chiar si la realizarea dvs. pe care o accesati constant rapid.

  reply

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!