fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 04 24 at 22.24.36 1

Bun venit într-o nouă săptămână! Scriem marți despre începerea noii săptămâni pentru că pentru mulți dintre voi LUNI este o zi imposibilă – sau cum îmi place mie să zic:

„E sfârșitul lumii?”

  • Nu, e doar luni dimineața prin București.

După o noapte de somn odihnitor, începutul săptămânii poate fi un moment dificil pentru mulți dintre noi. Dar nu trebuie să fie așa! Ca să nu mai spun cât de important este să ne începem săptămâna cu o atitudine pozitivă și să fim pregătiți pentru provocările care ne așteaptă. Alegerea unei activități relaxante care ne ajută să ne eliberăm de stres și să ne încărcăm bateriile este cheia pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru ceea ce urmează.

Un mod excelent de a începe săptămâna este cu o sesiune de yoga sau meditație. Aceste activități te ajută să îți eliberezi mintea de gândurile negative și să îți concentrezi atenția asupra respirației și a corpului tău. În plus, yoga și meditația au efecte benefice asupra sănătății fizice și mentale.

Dacă preferi ceva mai activ, poți încerca o plimbare în natură. Aerul proaspăt și frumusețea peisajelor te vor ajuta să îți relaxezi mintea și să îți încarci bateriile. De asemenea, poți face o pauză și să savurezi o cafea sau o băutură caldă într-un parc sau terasă.

O altă opțiune este să petreci timp cu prietenii sau familia. O cină relaxantă sau o seară de jocuri de societate: rummy, joc de cărți, activity, mima.

Nu în ultimul rând (pentru că mulți dintre voi vă lăsați pe ultimul loc), nu uita să îți acorzi timp pentru tine. Poți citi o carte, poți asculta muzică sau doar să stai pe canapea și să te uiți la TikTok-uri. Este important să îți găsești un moment de liniște și pace pentru a începe săptămâna într-o stare de spirit pozitivă. Indiferent de ceea ce alegi să faci, asigură-te că îți faci timp pentru tine și pentru a-ți încărca bateriile. Astfel, vei fi pregătit pentru provocările care urmează în zilele care vin.

Eu?

Cu siguranță am și eu nevoie de o rupere de cotidian, iar pentru mine, cea mai bună și la îndemână variantă este o zi de relaxare la Therme București și recomand cu drag mereu acest loc, tuturor celor care sunt din București, dar și celor care sunt în trecere prin oraș.

Atunci când vine vorba de planificarea unei zile de relaxare, prefer să aleg zilele din timpul săptămânii, pentru că este mai puțină agitație și aglomerație. Așadar, dacă dorești să-ți petreci o zi relaxantă, cu bulbuci și saune, Therme este locul perfect pentru tine!

Voi cum vă relaxați?

 

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!