fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 06 29 at 10.08.48

Anul acesta am făcut parte din conferința de cosmetologie intitulată Cosmessencia. O să fiu sinceră, am avut emoții grave. Emoțiile au început de când am primit invitația, apoi au continuat în timp ce-mi pregăteam prezentarea, apoi când am urcat pe scenă. Când am început să povestesc cu oamenii, emoțiile s-au transformat în ceva constructiv și am reușit să mă bucur maxim de moment.

Am așteptat cu nerăbdare conferința, cu speranța că va atrage o prezență masivă, știind cât de mult suflet s-a pus în organizare și promovare. Știam că subiectele abordate vor fi esențiale și de interes pentru oricine, indiferent dacă ești un cosmetician la început de drum sau un expert consacrat în industrie. Am fost sigură că mulți profesioniști vor recunoaște importanța acestui eveniment și că vor dori să se alăture pentru a învăța și a împărtăși experiențe.

Cu toate acestea, m-am simțit puțin dezamăgită de prezența mai restrânsă decât mă așteptam. Cu toate că am fost înconjurați de oameni pasionați și dedicați, aș fi dorit ca mai mulți să fie prezenți pentru a beneficia de cunoștințele și inspirația oferite de această conferință. Cred cu tărie că oricine ar fi avut de câștigat prin participarea la acest eveniment și prin implicarea în discuțiile și sesiunile interactive.

Fiecare intervenție a fost plină de informații valoroase și idei inovatoare. Am învățat multe și am plecat cu bagajul (cel de vacanță) plin de noi cunoștințe și perspective.

Prezentarea pe care am susținut-o a avut titlul „Tehnici de creștere stabilă a veniturilor salonului tău” iar abordarea mea personală a inclus o comparație captivantă cu ideea de călătorii. Dacă vrei să călătorești, ai nevoie de bani, cum faci bani? Te învață Diana Sîrboiu!

Am atins mai multe puncte-cheie în cadrul prezentării mele, printre care se numără:

  • Diversificarea serviciilor oferite de salonul tău, pentru a atrage și fideliza un spectru mai larg de clienți.
  • Importanța unui plan de marketing eficient și a strategiilor de promovare pentru a-ți face afacerea vizibilă în fața potențialilor clienți.
  • Fidelizarea clienților prin crearea unei experiențe personalizate și prin oferirea de servicii de calitate superioară.
  • Colaborarea cu parteneri sau furnizori de încredere, pentru a obține produse și servicii de cea mai bună calitate pentru salonul tău.
  • Importanța educației continue și a specializării, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente tendințe și tehnici din industrie.

Mulțumesc pentru acestă experiență UNICĂ! Abia aștept următoarea ediție!

 

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!