fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 06 26 at 21.23.27

Competiția de Epilat cu Ceară „Excellence Waxing Competition”: emoții și talent

Competiția Națională și Internațională de epilat cu ceară „Excellence Waxing Competition”, organizată de Asociația Cosmetologilor în parteneriat cu Cosmobeauty și cu sprijinul PADIR, a reprezentat pentru mine un eveniment CEL PUȚIN deosebit. Ca membru al juriului, am avut privilegiul de a fi martor al unor performanțe remarcabile și de a trăi emoțiile participanților.

Numărul de participanți nu a fost la nivelul așteptărilor mele, sincer! Unele dintre voi ați spus doar ulterior că nu știați despre competiție, însă promovarea a fost susținută și amplă: postări pe social media, distribuiri în grupuri…inclusiv eu am trimis mesaje individual fostelor cursante.

În ciuda acestui lucru, atmosfera a fost plină de emoție și determinare. Participantele au demonstrat abilități și pricepere remarcabile, indiferent dacă erau profesioniști cu experiență sau chiar la începutul carierei lor. Îmi amintesc cu drag cum mâinile le tremurau pe banda de epilat, cât de transpirate erau, dar și cât de curajoase au fost în a se expune și a se afirma. Am fost impresionată de evoluția unora dintre ele și de perseverența lor în fața provocărilor.

Veșnica întrebare: știai cine o să câștige? NU!

Pentru a asigura un proces de jurizare transparent și echitabil, a fost pregătită o grilă de punctaj detaliată, care a evaluat fiecare aspect al performanței participantelor. Ca jurat, am avut privilegiul de a aduce în discuție și de a aprecia mai multe aspecte tehnice. Este demn de menționat că organizatoarea Monica Lupu a dorit să ofere participantelor un mediu propice în care să-și exprime abilitățile, fără a lăsa loc unor discuții sau îndoieli neplăcute.

Competiția a fost însoțită de o mulțime de premii frumoase și valoroase. Ca membru al juriului, am fost impresionată și de premiul special dedicat nouă, care a fost un simbol al recunoașterii, l-am luat acasă și i-am făcut loc în colecție. De fiecare dată când o să-l văd, o să-mi aduc aminte de emoțiile participantelor.

Aș vrea să încurajez toate persoanele din industria beauty să nu lase frica să le împiedice să participe la astfel de evenimente. Organizațiile precum Excellence și PADIR desfășoară activități remarcabile, special concepute pentru profesioniști, și reprezintă o oportunitate unică de dezvoltare și afirmare. Fie că sunteți la început de drum sau aveți deja experiență, astfel de competiții vă pot oferi provocări și satisfacții inestimabile. Păcat că „ pe vremea mea” nu se organizau astfel de evenimente, pentru ca aș fi participat și eu, fără îndoială.

Nu uitați să urmăriți activitatea organizatorilor și să fiți deschise către oportunitățile pe care le oferă. În acest fel, veți putea să faceți parte din evenimente unice și să vă depășiți propriile limite într-un mod constructiv.

În final, vă încurajez să învingeți frica și să vă lăsați pasiunea să vă ghideze.

Vă așteaptă multe experiențe frumoase și provocări care vă pot transforma în specialiști desăvârșiți în domeniul cosmetologiei.

 

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!