fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu WhatsApp Image 2023 09 29 at 10.08.29

Am revenit cu încă un episod „Așa NU” și sunt foarte entuziasmată pentru că n-am mai scris unul de mult 😂 Na să vezi acum beleaua!

Azi bârfim bârfe.
.
.
.
Glumesc, îți dai seama.

Mereu când țin cursuri, povestesc multe lucruri cu fetele mele. La un moment dat, încep discuții de tip „bârfă,” pe care în mod normal nu le încurajez și nici nu particip la așa ceva, însă mai aud din păcate. N-am ce să fac, pentru că de multe ori subiectul bârfei nu este CINE ci mai degrabă CE fac mulți traineri în ziua de astăzi!

Nu contează cine, că oricum nu rețin nume chiar dacă vreau, dar din păcate sunt mulți profesioniști traineri care își bat joc efectiv de tot. Fac reclame sponsorizate pentru cursurile lor, iar când ajungi acolo, ești întâmpinat cu tot felul de expresii de genul „oricum nu faci bani din asta” și o atitudine, un fel de pesimism, csvasi-miserupism, de care cu siguranță român fiind, ești obișnuit. Din păcate, această atitudine face profesioniștii la început de drum să renunțe sau să nu mai creadă în ei.

Imaginează-ți așa: ești la început de drum, vii dintr-un alt oraș, poate chiar de la o distanță considerabilă, ai lăsat acasă copilul, soțul, familia, pentru a veni să te perfecționezi. Ajungi la curs și ești dezamăgită de calitatea informațiilor primite și de atitudinea trainerului. Apoi, te întorci acasă, iar când te întreabă iubi cum a fost, din dezamăgire nu spui că a fost nasol, că ai bătut atâta drum, ci spui că a fost ok. Dar în sufletul tău, știi cât te-ai enervat pentru că ai cheltuit bani și, mai important, ai consumat TIMP!

Semnal de alarmă pentru profesioniști:

Cursanții vorbesc… și își amintesc de multe lucruri. Nu au nicio problemă să le împărtășească ca feedback în piață.
Cursanții îți urmăresc atitudinea și te văd ca pe un mentor. Un mentor adevărat oferă aripi, nu le taie!
Bă, ce Dumnezeu aveți?😂😂😂😂

Semnal de alarmă pentru cursanți:
Mergeți pe recomandări și informați-vă mai mult înainte de a vă înscrie la cursuri. Întotdeauna aveți CEVA de învățat când mergeți undeva, chiar dacă, în majoritatea cazurilor, învățați ce să NU faceți!

Acestea fiind spuse, „Doamne ferește”.
Vreau să-mi spuneți părerea voastră despre astfel de situații. Dacă ați văzut, dacă ați auzit. Nu contează cine, pentru că nu este vorba despre persoane, ci despre modul în care putem îmbunătăți genul acesta de situații.

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!