fbpx

Diana Sîrboiu

Diana Sirboiu 343124897 1921222361604655 1508168304308963573 n

Există abonamente de când e Cerul și Pământul. De ce? Pentru că este o soluție care chiar funcționează. Un tratament se face 1 singură dată, iei o pastilă și trece. O terapie conține mai multe tratamente. E ca și atunci când mergi la doctor cu o gripă, îți dă antibiotic și trebuie să iei câteva zile la rând tratamentul, nu te faci bine din gripă doar cu o singură doză.

Abonamentele pentru terapiile corporale sunt o opțiune populară și eficientă pentru clienții mei, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de mai multe tratamente într-o perioadă mai lungă.

Un tratament individual poate fi benefic, dar terapia corporală necesită de obicei mai multe ședințe pentru a obține rezultate semnificative. Abonamentele ne permit să creăm un plan personalizat pentru fiecare client în parte, având în vedere nevoile și obiectivele sale. În urma unei analize complete a corpului, putem recomanda un abonament care să ofere beneficii pe termen lung.

Este important să fim realiști în ceea ce privește așteptările clienților noștri. Așa cum nu putem trata o răceală cu o singură pastilă, nici rezultatele terapiilor corporale nu pot fi obținute în doar câteva ședințe. Fiecare corp reacționează diferit, iar abonamentele ne permit să evaluăm și să ajustăm tratamentele pentru a obține cele mai bune rezultate.

Ca profesioniști, este responsabilitatea noastră să comunicăm corect și complet informațiile relevante clienților noștri. Prin intermediul cursurilor de perfectionare, ne asigurăm că suntem mereu actualizați cu cele mai recente tehnici și metode. Astfel, putem analiza corect corpul fiecărui client și să le explicăm în mod clar obiectivele, așteptările și procesul terapeutic.

În salonul Sîrboiu Beauty Concept, am stabilit o durată standard de 8 ședințe pentru abonamentele la terapiile corporale. Acest număr de ședințe s-a dovedit a fi eficient în obținerea rezultatelor dorite. Totuși, pentru clienții care doresc rezultate mai rapide, există posibilitatea de a programa ședințe de până la 3 ori pe săptămână, cu atenția de a nu suprasolicita corpul. Recomandăm în general o frecvență de 2 ședințe pe săptămână pentru a obține cele mai bune rezultate.

Este important ca clienții să înțeleagă că un abonament de 30 de zile este valabil doar în luna specificată. Acesta este un concept similar cu abonamentele de telefonie sau de la sala de sport, unde nu se returnează banii dacă abonamentul nu este utilizat în totalitate. Abonamentele sunt concepute pentru a oferi un preț mai accesibil în comparație cu programările individuale și necesită un angajament pentru a obține rezultatele dorite.

La fel de important este și ca clienții să înțeleagă că îngrășarea nu se produce în doar 2 săptămâni, iar celulita se dezvoltă în timp, nu e doar de ieri, de azi. La fel și în cazul slăbitului – nu poți slăbi sănătos în doar două săptămâni, corpul are nevoie de timp pentru a răspunde în mod corespunzător.

În fiecare lună, urmăm anumiți pași în funcție de analiza corpului fiecărui client. În prima lună, ne concentrăm pe eliminarea excesului de apă din corp, în a doua lună ne ocupăm de eliminarea grăsimii, iar apoi ne concentrăm pe remodelare. La fiecare etapă, monitorizăm progresul procesului pentru fiecare client în parte.

Recomandarea mea pentru toți profesioniștii este să nu accepte să efectueze tratamente doar pentru că un client le solicită și este dispus să plătească mai mult. Este crucial să le explicăm clienților că există anumite tratamente care nu funcționează pentru ei și de ce acestea nu dau rezultate. În mod constant, refuz să efectuez tratamente pentru clienți care nu înțeleg că tratamentul nu o să funcționeze pe corpul lor, nu are sens să începem ceva care nu va oferi rezultate. Un client care nu înțelege de la început tot conceptul, nu va fi niciodată mulțumit de rezultate.

Analiza clienților este extrem de importantă. Fiecare etapă are o logică, iar abordarea mea se bazează pe un plan bine stabilit. De aceea, este esențial să urmezi un curs de remodelare corporală pentru a înțelege teoria de la A la Z.

Cursul de terapii corporale este conceput atât pentru cei care nu au experiență în domeniu, dar doresc să-și deschidă un salon de terapii corporale, cât și pentru cei care practică masajul sau cosmetica. În cadrul cursului, pe lângă schemele de tratament, discutăm și despre echipamente. Nu vând echipamente, ci te învăț să lucrezi cu orice echipament ai în salonul tău.

Mai multe detalii despre curs aici: https://dianasirboiu.ro/portfolio-item/transform-your-body/

Postează un comentariu

Diana Sirboiu

Diana Sirboiu, cosmetician si trainer formator din Bucuresti, cu experienta de 15 ani in domeniul frumusetii!